Az alaprajzok megjelenítéséhez engedélyezett JavaScript és Adobe Flash Player program szükséges, ez utóbbit ide kattintva ingyenesen letöltheti és telepítheti a számítógépére!

Százhalombatta új arca
A Budapestről alig pár perc alatt megközelíthető Százhalombatta kiváló hely a letelepedésre. Magas színvonalú oktatási intézményeink, a jó infrastruktúra, rendezett környezet, EU szabványoknak megfelelő játszótereink mind az itt élőket szolgálják. Sportcsarnok, városi- és sportuszoda, ötmedencés strand, szabadtéri sportpályák, lovarda, csónakház működik városunkban. Kellemes időtöltés lehet egy pihentető séta a vadregényes Duna-part ligetében, vagy a Csónakázó-tó félszigetén.
Lakóparkunk, amely Százhalombatta központjában épült, modern és kényelmes otthonokat kínál leendő lakói számára. Központi elhelyezkedésének köszönhetően az üzletek, hivatalok elérhető közelségben vannak. A közvetlen környezetében igényesen kialakított zöldfelületek biztosítják a szabadtéri kikapcsolódás lehetőségét.

A háromszintes épületszárnyak lakásai az erkélyes garzontól, a tetőszinti "penthouse" jellegű, nagyteraszos, háromszobásig többféle méretben megtalálhatók. A lakópark előtt 89 gépkocsi befogadására alkalmas felszíni parkoló áll rendelkezésre, továbbá az épület alatt szint alatti garázs, valamint tároló helyiségek szolgálják a lakók kényelmét.

Nézze meg a saját szemével, mennyi lehetőséget rejt lakóparkunk, városunk, és ne feledje: Százhalombattán élni jó!